Adblue adalék

Mezőgazdasági cégek, fuvarozók, építőipari cégek, ipari felhasználók vagy magán
üzemanyagtöltő-állomások („fehér-kutak”) ellátását is biztosítani tudjuk.

A kis csomagolású (10L, 20L) vagy nagyobb kiszerelésű (200L, 1000L IBC) mellett 1000 liter feletti tartályautós kiszerelésű AdBlue termék forgalmazásával és házhoz szállításával is foglalkozunk.

Az ország egyik legnagyobb AdBlue-forgalmazójaként kizárólag megbízható minőségű és nagy tisztaságú terméket biztosítunk partnereinek, gyors szállítási határidővel.
Rugalmas logisztikai szolgáltatásokkal, kedvező fizetési feltételekkel, területi, műszaki képviselettel és precíz ügyfélszolgálati támogatással várjuk ügyfeleinket.

hpslub.hu
hpslub.hu
hpslub.hu

Termékről:

A környezetvédelmi szabályozások egyre szigorodó előírásai folyamatos fejlesztéseket igényelnek a belső-égésű motorok gyártóitól. A 2014-ben életbelépő EURO 6-os uniós károsanyag kibocsátási szabványt a dízel járművek esetén sok esetben csak AdBlue (vagy másnéven AUS32) adalékanyag segítségével tudják teljesíteni. A szabvány ezen járművek esetén csökkentett nitrogén-oxid (NO), szén-monoxid (CO), szén-hidrogén (HC) értéket enged meg, de a szilárdszemcsés anyagok határértékére is drasztikus csökkentést ír elő. Ezekben segít az AdBlue, mely a kipufogógázba permetezve, reakcióba lép a ki a kipufogógáz komponenseivel úgy, hogy azok károsanyag-kibocsátását csökkenti.

Az AdBlue egy folyékony, színtelen oldat, mely ioncserélt vízből és karbamid 32,5 %-os keverékéből áll. Nem mérgező, azonban fagyveszélyes, hiszen -11 oC-on a termék megfagy.

Csak megbízható forrásból származó AdBlue terméket vásároljon, a nem megfelelően tisztított illetve higított oldat egyrészt hatástalan a károsanyag-kibocsátás csökkentésében, ráadásul az SCR (szelektív katalitikus redukciós) rendszer meghibásodásához is vezet. Az általunk forgalmazott AdBlue teljesíti a DIN 70070, 70071 és az ISO 22241-1,2,3,4 szabványok követelményeit, melyek elengedhetetlenek a megfelelő minőségű AdBlue előállításához.

Az általunk forgalmazott AdBlue folyadék terméklapját és biztonságtechnikai adatlapját az Adatlapok menüben találja.

Adatlapok

hpslub.hu

A nitrogén-oxidok EURO norma szerinti határértékeinek változása.